Smidigare parkering i Skavsta med nytt samarbete

PUBLICERAT 05 juni 2024

Nu blir det ännu enklare att parkera på Skavsta och Stockholm Skavsta Airport. Under sommaren tar Matchedin över utveckling och drift av parkeringsverksamheten. 

Pskylt med parkeringshuset i bakgrunden

Arlandastad Group har samarbetat med Matchedin i många år. Sedan 2019 driver Matchedin Flygets långtidsparkering, som erbjuder parkering och transfer mellan Arlandastad och Arlanda. Det har gett dem lång erfarenhet av att driva flygplatsnära parkering. 

- Vi är glada över att fortsätta vårt goda, långsiktiga samarbete där vi gemensamt utvecklas över tid. Det är så vi vill arbeta med alla våra samarbetspartner, säger Dieter Sand, vd Arlandastad Group. 

Matchedin kommer att sköta både långtids- och korttidsparkeringarna, förbokningssystemet på www.skavsta.se och viss skötsel. Med det nya samarbetet blir det ännu smidigare att parkera med en förbättrad förbokning och ökad servicenivå.

- Genom vårt sätt att arbeta kommer vi optimera parkeringslösningen på Skavsta för att göra det så bra som möjligt för resenärerna med enkel och effektiv service, säger Stefan Tengman, vd på Matchedin. 

Matchedin är ett socialt hållbart företag som anställer personer som har svårt att komma in på arbetsmarknaden.   

- Vårt mål är att bidra till att fler arbetsgivare får upp ögonen för den kraft som finns hos alla de människor som idag står utan arbete. Därför känns det extra kul att få fortsatt och utökat förtroende hos Arlandastad Group. På så sätt kan vi utöka vår verksamhet och få fler i arbete, Stefan Tengman. 

P-skylt med parkeringshuset i bakgrunden