Extra välkommen Mikael Lidström som interimschef Fastighetsförädling för Explore Skavsta

PUBLICERAT 12 december 2023

Maria Karlsson, chef för Fastighetsförädling i Explore Skavsta, har nyligen meddelat att hon går vidare till nya utmaningar inom Norrköpings kommun. Under en övergångsperiod, fram till att en permanent lösning är på plats, kommer Mikael Lidström att axla rollen.

Mikael Lidstrm interimschef Fastighetsfrdling Explore Skavsta
Mikael Lidström, interimschef Fastighetsförädling Explore Skavsta.

– Maria har fått ett erbjudande från Norrköpings kommun som hon inte kunde tacka nej till. Vi förstår och stödjer henne i beslutet och önskar Maria varmt lycka till i sin nya roll. Hon kommer ta Norrköping med storm, precis som hon gjort här i Skavsta, säger Erik Nyberg, chef Fastighetsförädling, Arlandastad Group.  

Mikael Lidström har lång erfarenhet inom entreprenad, affärsutveckling och komplexa projekt. Mikael har arbetat med Explore Skavsta som konsult i över ett år och är väl insatt i projektet. Erik Nyberg välkomnar Mikael i rollen som interimschef för Fastighetsförädling:

– Mikael har lång erfarenhet från en rad chefspositioner och därigenom utvecklat förmågan att växla mellan ledarroller och utförarroller. Han ser svårigheter som möjligheter och utmaningar som utvecklande. Det i kombination med ett starkt affärstänk och en framåtlutad attityd bidrar till hans styrka och roll som en ovärderlig katalysator i alla team. Han passar därför perfekt in i det läge som Explore Skavsta befinner sig i, säger Erik Nyberg. 

– Jag värdesätter långsiktiga partnerskap och verkar för säkra samarbeten som ger utrymme att växa och utvecklas tillsammans. Mitt nära samarbete med Arlandastad Group går lång väg tillbaka och gör att det känns extra roligt att få axla den här utmaningen tillsammans med teamet i Skavsta, säger Mikael Lidström.

Mikael Lidström interimschef Fastighetsförädling Explore Skavsta